Vacature - Job Opportunity

Leids Cytologisch Pathologisch Laboratorium (LCPL)
LCPL is een laboratorium actief in de eerstelijns gezondheidszorg. We bedienen huisartsen op het gebied van (cervix) cytologie, histologie en moleculaire diagnostiek. Meer specifiek gaat dit om onderzoek naar baarmoederhalskanker, huidpathologie en opsporing van seksueel overdraagbare aandoeningen en infecties. Een belangrijk deel van de werkzaamheden van LCPL wordt uitgevoerd in het kader van het door de RIVM gecoördineerde bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker. Er wordt gewerkt met een klein team van betrokken en klantgerichte medewerkers bestaande uit ondersteunend personeel, secretarieel medewerkers, (laboratorium) analisten en pathologen / micro biologen. LCPL is ISO 15189 gecertificeerd en heeft kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

Senior Applicatiebeheerder

Wat ga je doen?
Als senior applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor de laboratorium automatisering van het LCPL. Dit betreft het organiseren en uitvoeren van het dagelijks beheer van de applicaties in samenwerking met de systeembeheerder en helpdeskmedewerker. Daarnaast ben je als projectleider verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van IT projecten binnen de planning en gestelde doorlooptijd Je verzorgt de afstemming en communicatie met verschillende IT leveranciers van het LCPL.

Wie zoeken wij?
We zoeken een collega met goede organisatorisch vaardigheden. Je bent in staat om zelfstandig prioriteiten en werkzaamheden te plannen en projecten te organiseren in de rol van projectleider. Je kunt beleid ontwikkelen gericht op de doorontwikkeling en verbetering van de verschillende IT systemen. Hierbij behoud je het overzicht en overziet de exacte impact van wijzigingen in de verschillende systemen. Je bent gestructureerd en kunt zorgen voor een correcte vastlegging en borging van het beheer binnen de kwaliteitseisen van de organisatie (NEN7510 en ISO15189). Daarnaast heb je meerdere jaren ervaring met laboratorium automatisering en laboratorium informatie systemen waarbij ervaring met LMS en UDPS Labsystemen een pré is.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en gezellige werkplek voor 40 uur per week. Een zelfstandige functie met veel eigen verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat onze organisatie en medewerkers zich blijven ontwikkelen en daarom stimuleren we opleidings- en scholingsmogelijkheden. We bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden. Salaris is afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau.

Interesse?
Je sollicitatie, voorzien van motivatiebrief en CV, ontvangen we graag per e-mail ter attentie van Sander Sonius via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar onze website: www.lcpl.nl
 

Vacature - Job Opportunity

Leids Cytologisch Laboratorium (LCPL)
Leids Cytologisch Pathologisch Laboratorium (LCPL) LCPL is een laboratorium actief in de eerstelijns gezondheidszorg. We bedienen huisartsen op het gebied van (cervix) cytologie, histologie en moleculaire diagnostiek. Meer specifiek gaat dit om onderzoek naar baarmoederhalskanker, huidpathologie en opsporing van seksueel overdraagbare aandoeningen en infecties. Een belangrijk deel van de werkzaamheden van LCPL wordt uitgevoerd in het kader van het door de RIVM gecoördineerde bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker. Er wordt gewerkt met een klein team van betrokken en klantgerichte medewerkers bestaande uit ondersteunend personeel, secretarieel medewerkers, (laboratorium) analisten en pathologen / micro biologen. LCPL is ISO 15189 gecertificeerd en heeft kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:
Senior Analist Cytologie

Wat ga je doen?
De werkzaamheden bestaan uit het screenen van cervixcytologie (BVO en indicatie cytologie) en laboratorium werkzaamheden (het verwerken van de binnen gekomen materialen tot preparaten). Naast de primaire werkzaamheden zoeken we iemand die binnen het team wil werken aan inhoudelijke kwaliteitsverbetering en deelneemt aan externe kwaliteit gerelateerde overleggen.

Wie zoeken wij?
Een gedreven senior analist met een brede kennis van de cervixcytologie. Je hebt een afgeronde laboratorium opleiding en tussen de 5 en 10 jaar werkervaring als (cytologisch) analist. Je kent de beroepsrichtlijnen (Landelijke richtlijn cervix cytologie) en bent actief binnen de beroepsgroep van cytologisch analisten, zoals de VAP. Daarnaast ben je bekend met laboratorium management systeem (LMS) en Patiënten Registratie (UDPS). Je bent klantgericht en hebt bij voorkeur ervaring met klantcontact (huisartsen, ziekenhuizen).

Wat bieden wij?
Een uitdagende werkplek voor 36 uur per week. We bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. We vinden het belangrijk dat onze organisatie en medewerkers zich blijven ontwikkelen en daarom stimuleren we opleidings- en scholingsmogelijkheden. We bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden. Salaris is afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau.

Interesse?
Je sollicitatie, voorzien van motivatiebrief en CV, ontvangen we graag per e-mail ter attentie van Paula Bouw via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar onze website: www.lcpl.nl

Openingstijden

Maandag
8.00 - 17.00 uur
Dinsdag
8.00 - 17.00 uur
Woensdag
8.00 - 17.00 uur
Donderdag
8.00 - 17.00 uur
Vrijdag
8.00 - 17.00 uur

Adresgegevens

LCPL-Pathan

Visseringlaan 25
2288 ER RIJSWIJK

Postbus 1004
2280 CA RIJSWIJK

Telefoon: 088-235 02 35
Fax: 088-235 02 36