Vacature - Job Opportunity

Leids Cytologisch Laboratorium (LCPL)
LCPL is een pathologisch laboratorium actief in de eerstelijns gezondheidszorg. We bedienen huisartsen op het gebied van (cervix) cytologie, histologie en moleculaire diagnostiek. Meer specifiek gaat dit om onderzoek naar baarmoederhalskanker, huidpathologie en opsporing van seksueel overdraagbare aandoeningen en infecties. Een belangrijk deel van de werkzaamheden van LCPL wordt uitgevoerd in het kader van het door de RIVM gecoördineerde bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker. Er wordt gewerkt met een klein team van betrokken en klantgerichte medewerkers bestaande uit ondersteund personeel, secretarieel medewerkers, (laboratorium) analisten en pathologen / micro biologen. LCPL is ISO 15189 gecertificeerd en heeft kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:
Stagiaire Marketing & Communicatie

We zoeken een stagiaire die minimaal 4 maanden bij ons stage komt lopen. Er is de mogelijkheid om per direct te starten. Je werkt mee in ons relatiebeheer team. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor het uitvoeren van een stage opdracht en onderzoek. We vinden het belangrijk dat de opdracht past bij jouw interesses en de eisen die er worden gesteld vanuit jouw opleiding. Mogelijke thema’s zijn; het opzetten van een klanttevredenheidsonderzoek, het schrijven van een communicatie plan (website, folders, social media), maar ook een analyse maken van het klantbestand/marktanalyse.

Wat verwachten we van jou?
•    Je bent bezig met een opleiding op HBO niveau of WO niveau bijvoorbeeld in de richting van Marketing, Communicatie, Commerciële economie of Bedrijfskunde. Branche kennis van de zorg is een pre maar geen vereiste.
•    Je vindt het leuk om zelfstandig een project/onderzoek op te zetten en hands on mee te werken aan de uitvoering hiervan.
•    Je bent sterk in zowel mondelinge en schriftelijke communicatie.
•    Je bent klantgericht en kunt goed met verschillende mensen omgaan.
•    Je vindt het leuk om te schrijven.
•    Het is handig wanneer je ervaring hebt met het werken in CMS en CRM systemen.
•    Je hebt kennis van data verwerking en data analyse methoden vanuit jouw opleiding.

Wat bieden wij?
Wat bieden wij? Een uitdagende leer werkplek voor 32 uur per week met stage vergoeding. Je krijgt verantwoordelijkheid en kunt zelfstandig aan een project werken met de keuze uit verschillende onderwerpen. Naast de zelfstandigheid hebben we goede en passende stage begeleiding. We bieden leuke extra’s zoals bedrijfsbootcamp, borrels en bedrijfsfruit. Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar onze website: www.lcpl-pathan.nl

Interesse in deze functie?
Je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, ontvangen we graag per e-mail ter attentie van Paula Bouw via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Openingstijden

Maandag
8.00 - 17.00 uur
Dinsdag
8.00 - 17.00 uur
Woensdag
8.00 - 17.00 uur
Donderdag
8.00 - 17.00 uur
Vrijdag
8.00 - 17.00 uur

Adresgegevens

LCPL-Pathan

Visseringlaan 25
2288 ER RIJSWIJK

Postbus 1004
2280 CA RIJSWIJK

Telefoon: 088-235 02 35
Fax: 088-235 02 36